Як захищені фінансові дані користувача сервісу Vkino?


    Для захисту даних банківських карт користувача  сервіс  Vkino використовує технологію токенізаціі (Token Service), яка дозволяє захистити електронні платежі. Токенізація дозволяє здійснювати платежі не розголошуючи дані карти/рахунку користувача. Інформація про карту (номер карти/cvv-код і ін.) замінюється унікальними цифровими ідентифікаторами – токенами, які мають вигляд випадкових 16-ти значних комбінацій символів 123a4567@1b234c5de6789000

 

    Як це працює?


    При першій оплаті через сайт або застосунок (додаток) Vkino формується токен, який передається платіжній системі, в якій буде здійснюватися платіж і де будуть вводитися дані банківської картки клієнта. Платіжна система прив'язує токен до цих даних, які потім зберігаються відпоідно протоколів та стандартів безпеки, прийнятих в банківській сфері.

При повторній оплаті сервіс Vkino передає токен карти покупця платіжній системі, яка, порівнявши токен з даними платіжної картки, що зберігаються у себе, здійснює автозаповнення форм для здійснення оплати.

Таким чином фінансові дані не зберігаються на стороні сервісу Vkino і не передаються безпосередньо, а отже дані карти надійно захищені.